Nieuwsgierig ?


Je bent nieuwsgierig. Leuk!

Wat is studio HEHE?

Studio HEHE is een concept van Arnout Visscher. Hij miste hele dikke, leuke kaarten in de rekken dus is “ie” ze zelf maar gaan produceren. Arnout prikkelt mensen en organisaties op een speelse manier om na te gaan wat er voor hen werkelijk toe doet en om die wetenschap om te zetten in gerichte actie en resultaat.

Wie is Arnout?

Arnout Visscher zat jaren in het MT van een van de 5 grootste en meest kwalitatieve trainingsbureaus van Nederland. In 2012 paste hij voor de mogelijkheid om op zijn 29ste mede-directeur te worden. Hij zei z’n management-functie op om zich volledig te richten op het geven van trainingen en seminars over leiderschap, geluk en impact. Daarnaast ontwikkelt hij praktische concepten o.a : WishYes, ‘StaandeOvatie.Nu’, Inner Dialoguenownowclock.com en Into the Wild die de wereld speelser, gezonder en meer bezield maken.
Meer lezen  >  arnoutvisscher.nl

Hoe zijn deze kaarten ontstaan?

Deze kaarten zijn stap voor stap ontstaan. Iedere dag een stap dichter naar de set die je nu gaat kopen of al gekocht hebt. Het papier is met zorg uitgekozen, net als de techniek om dikke kaarten te maken. Op Texel zijn de eerste teksten en tekeningen op papier gekomen en later voor het eggie digitaal gemaakt.
Of je vraagt je af …

Voor wie zijn de HEHE kaarten?

De kaarten zijn voor jou als je:
1. Een winkel hebt, inkoper bent, als je smaak hebt, als je geld hebt, als je meer dan een kaart aan een ander of jezelf cadeau wilt doen. Jezelf leuke reminders cadeau wilt doen om tijd en aandacht te besteden aan dingen die ertoe doen voor je.
2. Als je iemand meer dan een kaart cadeau wilt doen met een persoonlijke tekst.
HEHE kaarten voelen echt als een cadeau omdat ze zo dik zijn. Ze blijven vaak nog maanden staan.

Is 3,50 per kaart / 18,50 per set niet 'n beetje prijzig?

Ja, 3,50 is relatief duur voor een kaart maar zoals in het uitklapmenu hierboven al beschreven is; HEHE kaarten zijn meer dan een kaart. Het is meer een cadeau … Je zegt namelijk impliciet tegen de ontvanger: “ik vind je belangrijk, ik besteed tijd en aandacht en ’n paar euro extra aan een persoonlijke boodschap. Deze kaart is met zorg uitgezocht”. De kaartenset is een leuk, eerlijk geproduceerd cadeau. Ps: de opbrengst wordt verdeeld tussen de verkoper, mijzelf en een leergierig kind in Sri Lanka (schoolmateriaal).

Kan mijn eigen kaartenset samenstellen ?

Helaas, dat kan niet ….. tenzij je 1000+ sets afneemt. In dat geval valt er natuurlijk te praten over je meest wenselijke set. Het is voor mij niet werkbaar om voor iedereen een unieke set samen te stellen. Ik hoop dat je dat begrijpt.


Antwoorden

WAAROM?

Omdat je het niet kunt laten :  )
Omdat je ook gelooft dat waardering (in plaats van ingehouden) beter uitgesproken of opgeschreven kan worden.
Of omdat je jezelf en anderen wilt herinneren om plannen waarbij je tot leven komt > om te zetten in actie.
Omdat je een winkel hebt en je klanten met een glimlach wilt laten vertrekken :   )

Zal ik het doen?

Wat heb ik aan 24 uur stilte in de natuur?

check: Into the WILD. Hou je meer van foto’s? Klik HIER

 

Hoe laat is het nu?

HIER zie je hoe laat het nu is!

 

 

IMG_6962